Praktisch

Hieronder kan u alle praktische iformatie terugvinden over onze school. Hebt u nog bijkomende vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Dagindeling

Bereikbaarheid

Kosten

Faciliteiten

Klasgrootte

Jaarkalender

Schoolreglement

Contact

De dagindeling

De lessen starten voor iedereen om twintig na acht. Het einde van de lesdag verschilt naargelang de opleiding en de graad waarin u zich bevindt. Voor de eerste graad en de tweede en derde graad aso, eindigen de lessen iedere dag, behalve woensdag om 15:35 (32 urenweek). Voor de tweede en derde graad tso en de tweede graad bso eindigen de lessen op maandag en dinsdag om 16:25 (34 urenweek). Voor de leerlingen van de derde graad bso en het zevende specialisatie jaren, eindigen de lessen op maandag, dinsdag en donderdag om 16:25 (35 urenweek). Hieronder kan u per opleiding en graad een overzicht van de dagindeling bekijken.

Eerste graad leerjaar A en B (32u)

Tweede en derde graad aso (32u)

Tweede en derde graad tso en tweede graad bso (34u)

Derde graad bso en zevende specialisatie jaren (35u)

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Met de bus

Leerlingen van Hamont, Achel, Neerpelt, Overpelt en Lommel-Barrier nemen lijn 84 (Hamont - Geel) met vermelding Lommel Buso* (en stappen af bij de halte aan de school (Duinenstraat), dit is de halte Lommel Provil.
*Let op: alleen deze lijn (2 bussen) stopt aan halte Provil, de andere bussen van lijn 84 stoppen bij de halte Lommel Vreyshorring.

Leerlingen van Mol en Balen nemen lijn 84 (Geel - Hamont) en stappen af bij de halte Lommel Vreyshorring (wandelafstand ca. 10’)

Leerlingen van Lommel-Kolonie nemen lijn 307 (Kolonie - Provil; bediening scholen Lommel) en stappen af bij de halte aan de school, halte Lommel Provil.

Leerlingen van Leopoldsburg, Balen en Kerkhoven nemen lijn 58 (Beringen - Lommel) en stappen af bij de halte Lommel Kliniek (wandelafstand ca. 7’).

Leerlingen van Houthalen, Hechtel en Eksel nemen lijn 180 (snelbus Hasselt - Lommel) en stappen af bij de halte Lommel Autoweg (wandelafstand ca. 7’).

Lijn 712 (belbus) heeft een halte in de Duinenstraat.

www.delijn.be

Met de trein

Met de trein Hamont – Neerpelt – Lommel - Mol is onze school ook bereikbaar (wandelafstand ca. 10’).

Dezelfde haltes zijn van toepassing voor de omgekeerde richting.