15
juni
2020

Infomoment - tweede jaar

19.00 - 21.00 u.
Provil , Duinenstraat 1 , 3920 Lommel

Tijdens dit infomoment kan je kennismaken met Provil en de verschillende studierichtingen die we aanbieden in ons tweede jaar.

Door de coronamaatregelen kan een klassiek infomoment niet meer doorgaan. We hebben voor een aangepast aanbod gezorgd om je toch de mogelijkheid te geven om informatie te krijgen, vragen te stellen en eventueel in te schrijven.

  • 19.00 - 20.00u: online infomoment 
  • 19.00 - 21.00u: rondleidingen op Provil
  • 19.00 - 21.00u: inschrijven op Provil

Om dit infomoment zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen vragen we je om in te schrijven via onderstaand formulier. Onderaan deze pagina kan je de details over het verdere verloop van dit infomoment nalezen. We bezorgen jullie deze ook nog via e-mail.

Inschrijven voor infomoment 15 juni 2020Ik kan komen tussen:

Enkel voor leerlingen die momenteel niet op Provil zitten.
Ik kan komen tussen:

ONLINE INFOMOMENT

Tijdens het online infomoment krijg je uitleg over het tweede jaar. Een 10-tal minuutjes voor de sessie zal je via e-mail een link krijgen. Via deze link kan je deelnemen aan het online infomoment.

Om dit te organiseren maken we gebruik van een zoom meeting. Om hier van gebruik te maken, moet je software installeren op je pc. Er zal gevraagd worden deze software te installeren bij het openen van een link.

Wil je al eens uitproberen of alles goed zal verlopen? Via deze link https://zoom.us/test kan je dit testen. Indien er problemen zijn kan je contact opnemen via dit formulier.

RONDLEIDING OP PROVIL

Tijdens de rondleiding op Provil word je persoonlijk en individueel rondgeleid naar de verschillende locaties waar je informatie over wilt hebben. We communiceren nog het exacte tijdstip van de rondleidingen nadat we je registratie hebben ontvangen.

INSCHRIJVING OP PROVIL

Wil je inschrijven, dan vragen we je om digitaal een aantal gegevens in te vullen zodat de definitieve verwerking van de inschrijving op Provil vlot kan gebeuren. Dit doe je hier. Gegevens kunnen achteraf altijd nog aangepast worden.

Wil je de digitale inschrijving finaliseren? Dan kan je dat tijdens dit moment komen doen. We communiceren nog het exacte tijdstip nadat we je registratie hebben ontvangen.

PROVIL - VEILIGHEID

Hieronder enkele veiligheidsmaatregelen die we nemen om het bezoek op school zo veilig mogelijk te laten verlopen:

  • Kom enkel met de personen die deze rondleiding/inschrijving willen volgen.
  • Bij het betreden van het schoolterrein draag je een mondmasker.
  • Kom op de afgesproken uren.
  • Hou afstand tot andere personen, respecteer social distancing.
  • Er is de mogelijkheid tot het toepassen van handhygiëne.

Verder zullen onze collega's ook steeds respect hebben voor social distancing, mondmaskers dragen en indien nodig achter een plexiwand zitten.

Indien er nog vragen zijn kan je altijd contact met ons opnemen via dit formulier.